1 548,00 €
ieskaitot PVN 21%

ARB BASE Rack modificējams jumta bagāžnieks 2705 x 1445 mm

ARB
ARB 1770130

Izveidojiet savu jumta bagāžnieku pats! Īpaši glīts, ar ļoti zemu montāžas profilu un vieglu konstrukciju, BASE Rack nodrošina nepārspējamu vienkāršību, pielietošanas elastību un plašas personalizācijas iespējas.

  ĒRTAS PIEGĀDES IESPĒJAS

Saņem bezmaksas piegādi pirkumiem no 100 EUR.

  DROŠI MAKSĀJUMI

Droša maksājumu apstrāde, izvēloties jebkuru maksājumu veidu.

  PASŪTI BEZ RISKA

Garantējam preču atgriešanu 30 dienu laikā bez jautājumiem.

Izveidojiet savu jumta bagāžnieku pats! Īpaši glīts, ar ļoti zemu montāžas profilu un vieglu konstrukciju, BASE Rack nodrošina nepārspējamu vienkāršību, pielietošanas elastību un plašas personalizācijas iespējas. BASE Rack bagāžnieks ir jauns izturības un integrācijas etalons, tajā ir revolucionāra montāžas sistēma, kas ļauj vieglāk, ātrāk un drošāk piestiprināt un noņemt kravu un piederumus.

IZTURĪBA UN STILS

BASE Rack bagāžnieks ir viengabala, metināts no ekstrudēta alumīnija, ar šķērsstieņu konstrukciju, tāpēc tam nav nepieciešams atbalsta karkass un tas neliecas slodzes ietekmē. Katra iekšējā un perimetrālā sija ir izgatavota no viena bezšuvju ekstrudēta alumīnija profila ar iekšējo stiegrojumu papildu stiprībai. Lielākās stiprība ir tas, kas ļauj šo bagāžnieku izvietot tik tuvu transportlīdzekļa jumtam.

ĪPAŠĪBAS

  • Viegla, ekstrudēta alumīnija šķērssijas forma.
  • Stiprinājumu profilējums stiepjas gan pa visu BASE Rack perimetru, gan gar katru iekšējo profilu malu, nodrošinot bezgalīgas montāžas un stiprināšanas iespējas.
  • Šķērssiju konstrukcija nodrošina piemērotību daudzpusīgam kravu klāstam - īpaši gariem un plāniem priekšmetiem, piemēram, kokmateriāliem.
  • Viengabala metināta konstrukcija nodrošina izcilu izturību un stingrību.
  • Saderīgs ar T-Slot stiprinājumiem – tie ir nopērkami atsevišķi.
ARB 1770130

Parametri

Krāsa
Melna
Materiāls
Alumīnijs, pulvera pārklājums
Montāžas veids
Kronšteina stiprinājums

Īpašas norādes

ean13
9332018095527
MPN
1770130
Citas preces kategorijā ( 16 citas preces šajā kategorijā )
THEME OPTIONS

Panel Tool