403,00 €
ieskaitot PVN 21%

ARB Base Rack Trade sānu malas, 1835 mm

ARB
ARB 1780120

ARB BASE Rack jumta bagāžnieka sānu malas ir pieejamas četrās dažādās konfigurācijās.Papildaprīkojumā pieejamās sānu malas tiek piestiprinātas pie jumta bagāžnieka un vajadzības gadījumā tās ir viegli noņemamas vai uzstādāmas.

  ĒRTAS PIEGĀDES IESPĒJAS

Saņem bezmaksas piegādi pirkumiem no 100 EUR.

  DROŠI MAKSĀJUMI

Droša maksājumu apstrāde, izvēloties jebkuru maksājumu veidu.

  PASŪTI BEZ RISKA

Garantējam preču atgriešanu 30 dienu laikā bez jautājumiem.

ARB BASE Rack jumta bagāžnieka sānu malas ir pieejamas četrās dažādās konfigurācijās. Papildaprīkojumā pieejamās sānu malas tiek piestiprinātas pie jumta bagāžnieka un vajadzības gadījumā tās ir viegli noņemamas vai uzstādāmas. Svarīgi, ka, uzstādot sānu malas, netiek zaudēta jumta bagāžnieka iekšējā kravas telpa, un citus BASE Rack piederumus joprojām var uzstādīt uz ārējā perimetra stiprinājuma.

PILNIZMĒRA

Izstrādāts tūristiem. Sānu malas, kas iet pa jumta perimetru, darbojas kā kravas aizsargbarjera, palīdzot novērst lielāku priekšmetu, piemēram, telšu pārvietošanos iekraušanas un izkraušanas laikā, kā arī transportēšanas laikā.

3/4 

Apvienojot pilnizmēra un Trade funkcijas, 3/4 sānu malas (ar opciju pievienot rullīšu komplektu) palīdz viegli iekraut lielus un neērtus priekšmetus jumta aizmugurē, vienlaikus nodrošinot kravas drošību jumta bagāžnieka priekšpusē. Paredzēts arī aizmugurē salokāmām jumta teltīm, atkarībā no telts platuma.

1/4

Šī stila sānu malas ir lieliski piemērotas kemperiem un arī jumta teltīm, vienlaikus nodrošinot pietiekami daudz vietas un arī kravas drošību jumta bagāžnieka priekšpusē.

TRADE 

Lieliski piemērotas garu priekšmetu, piemēram, kokmateriālu un kāpņu, iekraušanai, kā arī ir opcija pievienot rullīšu komplektu, lai palīdzētu vienmērīgi uzlikt garus vai neērtus priekšmetus uz jumta. Sānu malas novērš priekšmetu slīdēšanu un ripošanu no jumta iekraušanas laikā un ļauj jums aizpildīt jumtu tieši līdz malai.

GALVENĀS ĪPAŠĪBAS

  • Alumīnija stūra vāciņi, kas piestiprināmi pie pilnībā metinātas šķērssijas vai sānu malas.
  • Alumīnija vertikālās skavas.
  • Piestiprinās pie BASE Rack jumta bagāžnieka ar Torx M6, M8 uzgriežņu kombināciju.
  • 1/4, 3/4 un Trade sānu malu komplektos iekļauti vāciņi.
ARB 1780120

Parametri

Svars
3.5 kg (neto)

Īpašas norādes

ean13
9332018068668
MPN
1780120

Saistītas preces

Citas preces kategorijā ( 16 citas preces šajā kategorijā )
THEME OPTIONS

Panel Tool