Redarc drošinātāju komplets 60A

Redarc
REDARC FK60
71,00 €
ieskaitot PVN 21%

Redarc drošinātāju komplektos tiek izmantoti tikai vislabākās kvalitātes drošinātāji un drošinātāju turētāji, kas izstrādāti, lai atbilstu norādītajai strāvai nepieciešamajam kabelim un izveidotu stabilu savienojumu.

Bieži ir sastopami bojājumi, kas saistīti ar sliktas kvalitātes drošinātājiem un drošinātāju turētājiem. Šo kļūmju rezultātā drošinātājs un turētājs var izkust, izraisot savienojuma pārtraukšanu un līdz ar to arī akumulatora neuzlādēšanos. Parasti šo situāciju diagnosticē kā izdedzis drošinātājs, taču tas, visticamāk, ir saistīts ar sliktas kvalitātes drošinātāju turētāju.

Sliktas kvalitātes drošinātāju turētāji bieži nenodrošina atbilstošu kontaktu ar drošinātāju, kas var ļaut netīrumiem un putekļiem iekļūt starp kontaktpunktiem. Tas izraisa pārmērīgu siltuma veidošanos augstās pretestības dēļ. Ar šo lieko siltumu var pietikt, lai izkausētu drošinātāju un turētāju.

Redarc drošinātāju komplektos tiek izmantoti tikai vislabākās kvalitātes drošinātāji un drošinātāju turētāji, kas izstrādāti, lai atbilstu norādītajai strāvai nepieciešamajam kabelim un izveidotu stabilu savienojumu, sniedzot jums sirdsmieru, ka jūsu iekārta darbojas efektīvi un droši.

KOMPLEKTĀ IEKĻAUTS

• 2x drošinātāju turētāji

• 4x 60A drošinātāji

• Vadu uzgaļi

• Detalizēta instrukciju lapa

 

REDARC FK60

Īpašas norādes

ean13
9338628003068
MPN
REDFK60
Citas preces kategorijā ( 16 citas preces šajā kategorijā )
THEME OPTIONS

Panel Tool