314,00 €
ieskaitot PVN 21%

Redarc Smart Start izolātora solenoids diviem akumulatoriem, 200A

Redarc
REDARC SBI212

Redarc Smart Start® SBI212 ir akumulatora izolators, ko izmanto kā solenoīdu prioritātes sistēmu, lai aizsargātu starta akumulatoru no pārmērīgas izlādes, vienlaikus ļaujot papildus akumulatoram nodrošināt papildus slodzes. 

  ĒRTAS PIEGĀDES IESPĒJAS

Saņem bezmaksas piegādi pirkumiem no 100 EUR.

  DROŠI MAKSĀJUMI

Droša maksājumu apstrāde, izvēloties jebkuru maksājumu veidu.

  PASŪTI BEZ RISKA

Garantējam preču atgriešanu 30 dienu laikā bez jautājumiem.

Smart Start SBI 12V 200A.

Redarc Smart Start® SBI212 ir akumulatora izolators, ko izmanto kā solenoīdu prioritātes sistēmu, lai aizsargātu starta akumulatoru no pārmērīgas izlādes, vienlaikus ļaujot papildus akumulatoram nodrošināt papildus slodzes. SBI212 nodrošina 12 voltu līdzstrāvu ar 200 A nepārtrauktu jaudu, akumulatora izolators ir paredzēts īpaši lielas slodzes darbībām.

Enerģijas taupīšanas tehnoloģija galvenokārt tiek izmantota komerctransporta divu akumulatoru sistēmās, un tajā ir iekļauti elektroniski komponenti, kas neļauj solenoidam radīt augstsprieguma pārejas. Tas ir labāks par diožu akumulatora izolatoru, jo samazinās spriegums, kas saistīts ar diožu tipa izolāciju. Tam ir zems gaidstāves strāvas patēriņš, sarežģītu kļūdu noteikšana un LED darbības indikators, lai brīdinātu lietotāju par kļūmēm, tostarp pārsprieguma, sprieguma krituma un pārmērīgas strāvas padeves apstākļiem.

Smart Start SBI akumulatora izolators ir drošs veids, kā uzlādēt divu akumulatoru sistēmu un to bieži ieteicams uzstādīt kopā ar augstas kvalitātes drošinātāju komplektu.

FUNKCIJAS

• Aizsargpārklājums.

• Kompakts izmērs un viegli uzstādāms.

• Sudraba kontakti ilgākam kalpošanas laikam.

• Enerģijas taupīšanas tehnoloģija.

• Kļūdu indikācija.

• Pilnībā aizsargāts pret pārspriegumiem.

REDARC SBI212

Īpašas norādes

ean13
9338628000043
MPN
SBI212
Citas preces kategorijā ( 16 citas preces šajā kategorijā )
THEME OPTIONS

Panel Tool