ARB Skydome vienvietīga telts

ARB
ARB SDS102
572,00 €
ieskaitot PVN 21%

ARB SkyDome vienvietīga telts- vienkārša uzstādīšana, minimāli stiprinājumi pie zemes. Niķelēti stiprinājumu caurumi nodrošina aizsardzību pret koroziju, un elastīgi alumīnija loki nodrošina ērtu uzstādīšanu un glabāšanu.

  ĒRTAS PIEGĀDES IESPĒJAS

Saņem bezmaksas piegādi pirkumiem no 100 EUR.

  DROŠI MAKSĀJUMI

Droša maksājumu apstrāde, izvēloties jebkuru maksājumu veidu.

  PASŪTI BEZ RISKA

Garantējam preču atgriešanu 30 dienu laikā bez jautājumiem.

ARB SkyDome telts

Gadu gaitā telšu dizains ir attīstījies no pavisam vienkārša auduma gabala līdz koniskam telts dizainam, un nesen parādījušies arī kupolveida telts modeļi. Šī attīstība turpinās ar ARB SkyDome telti.

Tā ir liela, ietilpīga un tik ērta, cik vien iespējams. Izvelkot ARB SkyDome telti no kastes tā uzreiz ir gatava lietošanai. Kāpēc tas ir svarīgi? Lielākā daļa telšu tiek iesaiņotas ar vakuuma palīdzību, un var paiet vairākas nedēļas, līdz to matrači iegūst pareizu formu, ja tā vispār notiek. Līdzko ARB SkyDome telts tiek izņemta no kastes tā ir taisna – tieši tā, kā to ir paredzējuši ARB dizaineri.

• Vienvietīga

• Vienkārša uzstādīšana un salikšana

• Biezs un atbalstošs matracis

• Lieliska ventilācija siltajos mēnešos, saglabā siltumu vēsajos mēnešos

• Lietus notekas novirza ūdeni prom no logiem

Iekļaujot jaunāko telšu dizainu un komfortu, ARB SkyDome teltis jau no paša sākuma ir veidotas, lai pilnībā apmierinātu 4x4 braucēju un tūristu vajadzības.

Lai novērstu klaustrofobisko sajūtu, ko rada dažas teltis, ARB SkyDome sērija ir ietilpīga. Nozarē vadošais "no galvas līdz gurniem" augstums  ļauj pasažieriem brīvi pārvietoties, nejūtoties ierobežoti.

VEIDOTA MAKSIMĀLAI DZĪVOŠANAI

Lielie sieta laukumi nodrošina lielisku ventilāciju un samazina kondensāta veidošanos. Papildus auduma atloki un kukaiņu necaurlaidīgi sieti II sērijas jumta zonā uzlabo šķērsplūsmas ventilāciju, tā veicinot gaisa plūsmu, padarot to vēsāku un vēl ērtāku siltākās naktīs.

Brīvi stāvošais telts modelis nozīmē, ka ARB SkyDome teltīm nav nepieciešami mietiņi vai virves, ja tās tiek novietotas uz līdzenām virsmām. Nodrošinātas ar ūdensnecaurlaidīgiem materiāliem un augsta blīvuma 75 mm biezu putu matraci, ARB SkyDome telts garantēs sausu un ērtu nakts miegu jebkuros apstākļos.

• Galvgaļa un kājgaļa atlokiem ir vairāki stiprinājuma punkti ar atstarojošām auklām un stingru atbalsta stieni, lai samazinātu telts kustību vējainos apstākļos. Ārējās nojumes nodrošina aizsardzību sliktos laikapstākļos, savukārt ar rāvējslēdzēju aprīkoti iekšējie galvgaļa un kājgaļa vēja atloki samazina putekļu iekļūšanu un kondensāta veidošanos teltī.

• Iekļauts cepures turētājs, kuram var piekļūt no telts iekšpuses vai ārpuses.

• 75mm biezs putu matracis ar nečaukstošu un veļasmašīnā mazgājamu pārvalku.

• Atgulieties un baudiet skaistos skatus caur lielo neilona tīkla ieeju. Izcila ventilācija un viegla piekļuve. Visām ieejām un logiem ir YKK rāvējslēdzēji. Lietus noteka neļauj ūdenim iekļūt teltī.

• Vairākas kabatas un uzglabāšanas iespējas nodrošina vietu tādiem priekšmetiem kā kabatas lukturīši, lampas, atslēgas, telefoni, naudas maki un dzērienu pudeles.

• Brīvi stāvošs kupolveida telts modelis ar iespēju to nostiprināt vējainā laikā. Ūdensnecaurlaidīgs audums, izstrādāts un pārbaudīts atbilstoši Austrālijas standartiem.

• Kurš ir teicis, ka teltīm jābūt mazām? Šī telts ir paredzēta telpai (un tiem, kam nepieciešama šī papildu telpa). Izmērs 2150 mm (G) x 900 mm (P) (Vienvietīga).

• Vienkārša uzstādīšana, nepieciešami minimāli stiprinājumi pie zemes. Niķelēti misiņa stiprinājumu caurumi nodrošina aizsardzību pret koroziju, un elastīgi alumīnija loki nodrošina ērtu uzstādīšanu un glabāšanu.

• Paliec sauss! Izturīgas šuves un augstas ūdensizturības PVC pamatne neļauj ūdenim iekļūt teltī.

ARB SDS102

Parametri

Krāsa
Bēša
Tips
Vienvietīga
Svars
10.5 kg (neto)
Materiāls
Auduma klase 500 GSM, 35% Kokvilna, 65% Poliesters, Ūdensnecaurlaidīgs Līdz 0,75 [m] (AS 2001.2)
Matracis
Biezums 75mm, krāsa - melns
Bāze
Ūdensnecaurlaidīga PVC pamatne, Krāsa- gaiši zaļa, Klase- 970 GSM
Balsti
Materiāls - alumīnijs, Virsma - anodēta, Diametrs 11mm
Tilpums
1200 L

Īpašas norādes

ean13
9332018050861
MPN
SDS102

Saistītas preces

Citas preces kategorijā ( 7 citas preces šajā kategorijā )
THEME OPTIONS

Panel Tool