80,00 €
ieskaitot PVN 21% Piegādes laiks 7-14 dienas

BASE Rack stiprinājumi – cilpas 4 gab.

ARB
ARB 1780200

Šie cilpveida stiprinājumi ir izturīgi, ka spēj izturēt jebkādu slodzi un apvidu; tie paredzēti tādiem priekšmetiem kā kokmateriāli, kāpnes, teltis un kempinga piederumi.

  ĒRTAS PIEGĀDES IESPĒJAS

Saņem bezmaksas piegādi pirkumiem no 100 EUR.

  DROŠI MAKSĀJUMI

Droša maksājumu apstrāde, izvēloties jebkuru maksājumu veidu.

  PASŪTI BEZ RISKA

Garantējam preču atgriešanu 30 dienu laikā bez jautājumiem.

Unikālais BASE Rack profils stiepjas gan pa visu BASE Rack perimetru, gan gar katru iekšējā profila malu, nodrošinot bezgalīgas montāžas un stiprināšanas iespējas. Turklāt atšķirībā no tradicionālajiem jumta bagāžnieka profiliem, BASE Rack profils neuzkrāj putekļus un netīrumus. Katrs BASE Rack piederums vai stiprinājums tiek piestiprināts bagāžniekam ar vienkāršu skavas stiprinājumu, tai skaitā arī lielākiem piederumiem, tādiem kā, Hi-Lift domkratam, kravas novietošanas rullīšiem, trapiem un pat īpaši BASE Rack pielāgotam LED Bar. Cilpveida stiprinājums Ātri un droši nostipriniet savu aprīkojumu. Šie cilpveida stiprinājumi ir izturīgi, ka spēj izturēt jebkādu slodzi un apvidu; tie paredzēti tādiem priekšmetiem kā kokmateriāli, kāpnes, teltis un kempinga piederumi.

Īpašības

Nodrošina stiprinājuma punktu spriegošanas siksnām. Izstrādātas tā, lai droši turētos uz BASE Rack, kad netiek izmantotas. Var piestiprināt pie profila sliedes jebkurā bagāžnieka vietā. Izgatavots no izturīga alumīnija ar pulverkrāsas pārklājumu Kalta tērauda cilpas Iepakojumā ir četri gabali

 

ARB 1780200

Īpašas norādes

ean13
9332018068521
MPN
1780200
Citas preces kategorijā ( 16 citas preces šajā kategorijā )
THEME OPTIONS

Panel Tool