38,00 €
ieskaitot PVN 21% Piegādes laiks 3-4 dienas

ARB BASE Rack Rezerves riteņa Y-veida siksna

ARB
ARB 1780380

Šīs efektīvās spriegošanas siksnu sistēmas nostiprina riepu trīs punktos, izmantojot unikālu skavu, kas nodrošina drošu savienojumu tieši ar bagāžnieku visos trīs punktos.

1 Vienība
  ĒRTAS PIEGĀDES IESPĒJAS

Saņem bezmaksas piegādi pirkumiem no 100 EUR.

  DROŠI MAKSĀJUMI

Droša maksājumu apstrāde, izvēloties jebkuru maksājumu veidu.

  PASŪTI BEZ RISKA

Garantējam preču atgriešanu 30 dienu laikā bez jautājumiem.

Unikālais BASE Rack profils stiepjas gan pa visu BASE Rack perimetru, gan gar katru iekšējā profila malu, nodrošinot bezgalīgas montāžas un stiprināšanas iespējas. Turklāt atšķirībā no tradicionālajiem jumta bagāžnieka profiliem, BASE Rack profils neuzkrāj putekļus un netīrumus. Katrs BASE Rack piederums vai stiprinājums tiek piestiprināts bagāžniekam ar vienkāršu skavas stiprinājumu, tai skaitā arī lielākiem piederumiem, tādiem kā, Hi-Lift domkratam, kravas novietošanas rullīšiem, trapiem un pat īpaši BASE Rack pielāgotam LED Bar.

Rezerves riteņa nostiprināšana pie jumta bagāžnieka vēl nekad nav bijusi tik vienkārša! Viegli nostipriniet rezerves riteni pie BASE bagāžnieka un esat gatavi nākamajam piedzīvojumam. Šīs efektīvās spriegošanas siksnu sistēmas nostiprina riepu trīs punktos. Viens siksnu komplekts ir pieejams ar parastajiem āķiem un cilpveida stiprinājumiem, bet otrā ir izmantota unikāla skava, kas nodrošina drošu savienojumu tieši ar bagāžnieku visos trīs punktos.

ĪPAŠĪBAS

25 mm poliestera siksnas Lietošanai ar BASE bagāžnieku bez papildu nostiprināšanas punktiem. 150 kg stiprinājuma kravnesība saskaņā ar AS/NZS4380:2001. Regulējamas viena metra siksnas piemērotas lielākajai daļai riteņu izmēru Komplektā maiss glabāšanai.

 

ARB 1780380
1 Vienība

Īpašas norādes

ean13
9332018070081
MPN
1780380
Citas preces kategorijā ( 16 citas preces šajā kategorijā )
THEME OPTIONS

Panel Tool