1 266,00 €
ieskaitot PVN 21%

ARB Jack hidrauliskais domkrats

ARB
ARB 1060001

Kas notiek kad inženieriem uznāk iedvesma un tie integrē hidraulisko tehnoloģiju bezceļa aprīkojumā? Iepazīsties – Džeks!

  ĒRTAS PIEGĀDES IESPĒJAS

Saņem bezmaksas piegādi pirkumiem no 100 EUR.

  DROŠI MAKSĀJUMI

Droša maksājumu apstrāde, izvēloties jebkuru maksājumu veidu.

  PASŪTI BEZ RISKA

Garantējam preču atgriešanu 30 dienu laikā bez jautājumiem.

Iepazīsties – Džeks!

Kas notiek kad inženieriem uznāk iedvesma un tie integrē hidraulisko tehnoloģiju bezceļa aprīkojumā? Iepazīsties – Džeks!

Ikvienam apvidus ceļotājam ir labi zināms, ka, lai cik precīzi būtu organizēts brauciens, ne vienmēr viss izdodas, kā plānots; un, kad runa ir par apvidus automašīnas sagatavošanu, lai tā būtu gatava doties dubļos un pieviekt vissarežģītāko apvidu, varat paļauties uz ARB JACK, kas palīdzēs jums pat vissarežģītākajās bezceļa situācijās.

Jaudīga hidrauliskā tehnoloģija

ARB JACK ir ar garu gājienu aprīkots hidrauliskās tehnoloģijas domkrats, kas rada jaunu pakāpi jau ierastajiem tradicionālajiem paņēmieniem. Tas darbojas, pat pielikot visniecīgāko spēku, hidraulika vienmērīgi pacels transportlīdzekli līdz pat 13 mm ar katru roktura kustību, savukārt melna gumijas atdure pasargās transportlīdzekli no bojājumiem pacelšanas laikā. Viegli pieejamā sarkanā nolaišanas svira nodrošina ātru un drošu transportlīdzekļa nolaišanu, pateicoties divpakāpju nolaišanas funkcijai un drošas apstāšanās mehānismam. Izmantojot divus nolaišanas ātrumus, nospiežot vārsta rokturi, var tikt izmantota lēna vai ātra nolaišana.

Zems lietošanas profils

Ņemot vērā, cik svarīgi ir saskaņot ergonomisku formu ar drošu un uzticamu darbību, rokturis ar augstu pozīciju un augšējā šarnīra funkciju nodrošina lietotājiem maksimālu kontroli, vienlaikus novēršot nepieciešamību zemu noliekties.

Gatavs smagumu celšanai

JACK korpuss ir izgatavots no 6061 T6 alumīnija, kas nodrošina maksimālu izturību, līdzīgi kā izturīgie Old Man Emu BP-51 amortizatori. Tas ir radīts, lai izturētu visgrūtākos izcelšanas uzdevumus. Korpusa 9 knābja atblasta punkti padara knābi regulējamu ar plašu pacelšanas augstuma diapazonu. Kopējais celšanas svars ir līdz pat 2000 kg. Zem slodzes, iekšējais vārsts nodrošina aizsardzību pret pārslodzi, lai pasargātu gan JACK, gan, pats galvenais, lietotāju no bīstamām sekām - transportlīdzekļa pēkšņas krišanas, ja tiek pārsniegta darba slodze.

Novietojams ar 360° regulējamību

JACK korpusu var pagriezt 360° leņķī, lai pielāgotu grozāmo kāju atbilstoši reljefam.

JACK atbilst šādiem standartiem un noteikumiem:

AS/NZ 2693 - 2007

ASME B 30.1 – 2015

SPECIFIKĀCIJA

Minimālais pacelšanas augstums: 160 mm

Maksimālais pacelšanas augstums: 710 mm - 1230 mm

Gājiena diapazons: 540 mm

Pacelšanas diapazons: 160 mm - 1230 mm

Maksimālā kravnesība: 2000 kg

Saspiests augstums: 890 mm

Izstiepts augstums: 1432 mm

Svars: 10,5 kg

Gājiena solis: 13 mm

 

ARB 1060001

Īpašas norādes

ean13
9332018054098
MPN
1060001
Citas preces kategorijā ( 16 citas preces šajā kategorijā )
THEME OPTIONS

Panel Tool