238,00 €
ieskaitot PVN 21%

ARB universāls kompresora stiprinājumu komplekts (piemērots CKSA/CKMA/CKMTA)

ARB
ARB 3501010

Šis stiprinājuma komplekts ir labs risinājums automobīļiem ar ierobežotu vietu, var uzstādīt zem sēdekļa vai aizmugurē.

  ĒRTAS PIEGĀDES IESPĒJAS

Saņem bezmaksas piegādi pirkumiem no 100 EUR.

  DROŠI MAKSĀJUMI

Droša maksājumu apstrāde, izvēloties jebkuru maksājumu veidu.

  PASŪTI BEZ RISKA

Garantējam preču atgriešanu 30 dienu laikā bez jautājumiem.

Kur uzstādīt ARB kompresoru?

Kompresora uzstādīšana mūsdienu transportlīdzekļos kļūst par arvien lielāku izaicinājumu, jo mūsdienu transportlīdzekļu dzinēju nodalījumos ir maz vietas papildu piederumiem. Šo ņemot vērā ARB ieviesa uzticamu un kvalitatīvu stiprinājumu sistēmu, kas ļauj pareizi integrēt ARB kompresoru transportlīdzeklī.

Universāla kompresora stiprinājuma sistēma ļauj uzstādīt CKMTA, CKMA vai CKSA kompresoru ar papildu Air Locker solenoīdiem, ātro savienojumu, slēdzi, kolektora komplektu (tikai CKMTA) un ARB LINX vadības bloku, un pēc tam stiprinājumu var uzstādīt transportlīdzeklim piemērotā vietā. Papildu universālais stiprinājums ļaus uzstādīt arī 4L ARB gaisa rezervuāru. Šis stiprinājuma komplekts ir labs risinājums automobīļiem ar ierobežotu vietu, var uzstādīt zem sēdekļa vai aizmugurē.

Montāža

Universālā kompresora stiprinājuma komplektam ir iekļauta visaptveroša uzstādīšanas rokasgrāmata, kurā sniegti detalizēti norādījumi par CKMTA aprīkošanu ar dažādiem piederumiem, tostarp ARB LINX PRV, kompresora slēdzi, Quick-Connect savienojumu un kolektora komplektu. Instrukcijās ir iekļautas arī citas gaisa tvertnes un CKMA kompresora konfigurācijas. 

ARB 3501010

Parametri

Svars
3.45 kg (neto)

Īpašas norādes

ean13
9332018067234
MPN
3501010

Saistītas preces

Citas preces kategorijā ( 16 citas preces šajā kategorijā )
THEME OPTIONS

Panel Tool