71,00 €
ieskaitot PVN 21% Piegādes laiks 3-4 dienas

ARB BASE RACK darba lukturis

ARB
ARB 1780520

ARB BASE Rack papildus lukturim ir plats apgaismojuma staru kūlis, lai samazinātu konkrētu punktu izgaismojumu, kā arī samazinātu atspīdumu atpakaļgaitas kamerām.

1 Vienība
  ĒRTAS PIEGĀDES IESPĒJAS

Saņem bezmaksas piegādi pirkumiem no 100 EUR.

  DROŠI MAKSĀJUMI

Droša maksājumu apstrāde, izvēloties jebkuru maksājumu veidu.

  PASŪTI BEZ RISKA

Garantējam preču atgriešanu 30 dienu laikā bez jautājumiem.

BASE Rack piederumu klāsts turpina paplašināties, pievienojot 20 W BASE Rack papildus LED lukturi. Tas ietver unikālu ARB BASE Rack kronšteinu, pārveidotu DT tipa savienotājligzdu, kas piemērota BASE Rack kanāliem, papildu DT savienotāju papildus elektroinstalācijai un platu apgaismojuma staru kūli, lai samazinātu konkrētu punktu izgaismojumu, kā arī samazinātu atspīdumu atpakaļgaitas kamerām. Unikālais ARB BASE Rack kronšteins nodrošina luktura uzstādīšanu uz jebkuras tā vietas; to var regulēt, lai nodrošinātu papildu apgaismojumu ap transportlīdzekli nometnē, darba transportlīdzekļiem vai atpakaļgaitas apgaismojumam. Tā kā tas ir kompakts - 72,4 mm plats un 56,2 mm augsts, tas ļauj to uzstādīt daudzās vietās, kā arī zem BASE Rack, lai samazinātu bojājumu iespējamību šauros meža ceļos un pazemes stāvvietās. Tas nodrošina elegantu un tajā pat laikā ir neuzkrītošs uz transportlīdzekļa. Ja neizmantojat ARB BASE Rack bagāžnieku, to ir iespējams uzstādīt ARB Classic bagāžniekiem vai citu zīmolu bagāžniekiem. Divas 10 W OSRAM LED diodes (kopā 20 W) nodrošina spēcīgu apgaismojumu, kas izkliedē gaismu lielākā platībā, nekā parasti šāda tipa gaismas, padarot staru kūli patiesi plašu laukumu aptverošu un samazinot fokusētu staru konkrētos punktos. Konkrēto punktu samazināšana nozīmē, ka, izmantojot atpakaļgaitas kameru sistēmu nakts laikā vai aptumšotā vidē, tiek rādīti skaidri attēli, kā arī tiek nodrošināts skaidrs, nevis apžilbinošs apgaismojums nometnē vai darba vietā. ARB BASE Rack Aux luktura komplektā ir iekļauts 1 x 20 W LED lukturis, 1 x kronšteins, kas piemērots ARB BASE Rack vai Classic bagāžniekiem, DT savienotāju komplekts. ARB BASE Rack papildus lukturis ir sertificēts lietošanai visā pasaulē. Funkcijas:

9V līdz 36V ieejas spriegums 20 W enerģijas patēriņš pie 1,5 A 1100 lūmeni pie 5700K Atbilstība IP69K, ECE, R10, CISPR 25/5 Kronšteins un DT savienotāji iekļauti komplektā.

 

ARB 1780520
1 Vienība

Īpašas norādes

ean13
9332018087355
MPN
1780520
Citas preces kategorijā ( 7 citas preces šajā kategorijā )
THEME OPTIONS

Panel Tool